Genomen Maatregelen COVID-19
15/05/2019

Groot feest bij Morren Meelbergs!

Ter ere van het 90-jarig bestaan van Morren Meelbergs, nodigen wij u graag uit voor onze opendeurdagen op zaterdag 25 en zondag 26 mei. 
Hieronder vindt u een stukje geschiedenis en ons feestprogramma.


 • Morren Meelbergs programma
 • Hoe het allemaal begon

  Vlak na de 1ste wereldoorlog nam Jozef Meelbergs het besluit om in Schaffen een zaak te stichten in tweedehandswagens en moto’s met onderhoud.  
  Na de 2de wereldoorlog nam zoon Raoul Meelbergs de zaak over.

  Enkele jaren later, in 1958, bereikte de onderneming een nieuwe mijlpaal door aan de Koningin Astridlaan de deuren te openen voor één van de grootste en modernste showrooms van de regio in die tijd.

  De volgende stap werd genomen in 1969… de start van een nieuw verhaal voor de familie Meelbergs langs de Leuvensesteenweg te Diest, op een terrein van 2,2 hectare met een immens garagecomplex.

  Bekijk hier onze SUPERCONDITIES folder!

 • Neem contact op • Morren Meelbergs
 • Geschiedenis

  In 1980 werd voor de garage een nieuwe showroom gebouwd van 4000 m2. Door de dagelijkse inzet van een professioneel team groeide de garage uit tot één van de 5 belangrijkste Ford dealers van het land.

  Dit werd in 2017 versterkt door het intensieve samenwerkingsakkoord met Morren Motor uit Sint-Truiden. Morren Motor was namelijk al een tijdje op zoek naar schaalvergroting, en heeft in Meelbergs een ideale partner gevonden.

  Bekijk onze stock • Morren Meelbergs
 • Morren Meelbergs 90 jaar

  “Net als wij heeft Meelbergs zijn familiaal en klantvriendelijk karakter weten te behouden”, zegt Luc Morren. “Beide concessies bundelen 140 jaar ervaring in het merk Ford en dat maakt ons veel sterker in de toekomst.”

  Ondertussen is de 4de Morren generatie reeds volop actief in beide zaken: Fréderique (St Truiden), Julie (Diest) & Andreas Morren (Diest), alle 3 actief in de Sales & Fleet business.

  Boek een serviceNieuwsAlgemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures